Fugning af vinduer og døre

Vi udfører en lang række fugeopgaver i Herning, Holstebro, Silkeborg og resten af Midtjylland

Vi hjælpe dig med en lang række forskellige typer fugeopgaver, hvor vi naturligvis også tilbyder fugning af vinduer og døre. Vi udfører udelukkende fugearbejde i høj kvalitet, og derfor kan du også roligt forvente et flot resultat. MK Fugeteknik kan både hjælpe med udvendig og indvendig fugning i Herning, Holstebro, Silkeborg og resten af Midtjylland

Fugning af vinduer og døre til private og erhverv

Vi er eksperter når det kommer til fugning af døre og vinduer til private og erhverv. Fugninger omkring vinduer kan blive udsat for lidt af hvert, og derfor kan det bestemt også godt betale sig at investere i ordentligt fugearbejde, der kan holde til det danske klima.

Vi sætter en ære i vores arbejde – finish er vores varemærke og prioriteres ligeså højt som tætheden af vores arbejde.

Derfor fuger man omkring vinduer og døre

Fugninger omkring vinduer og døre er med til at bestemme boligen og bygningens varmeforbrug, holdbarhed og tæthed. Derudover har fuger omkring vinduer og døre naturligvis også betydning for det æstetiske udtryk og ikke mindst helheden.

Vi garantere fugning af vinduer og døre i høj kvalitet, der holder længe og har et flot udtryk.

Når vores kunder henvender sig er det primært fra Herning, Holstebro, Silkeborg og resten af Midtjylland – bor du ikke i én af disse, så send en forespørgsel.

Få et uforpligtende tilbud
Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 29 29 99 34 eller send en e-mail til [email protected]

I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud af MK Fugeteknik