Fugning af vådrum

Vi tilbyder fugning af alle slags vådrum

Vi kan hjælpe dig med enhver fugeopgave, og fugning af vådrum er naturligvis ingen undtagelse. Vi udfører blandt andet udkradsning af fuger og laver nye fuger på badeværelset, for både private og erhverv. Vi kommer rundt til Herning, Holstebro, Silkeborg og resten Midtjylland.

Vi hjælper med alt lige fra større erhvervsbygninger, omklædningsrummet i sportshallen, industrikøkkenet på restauranten eller fugning på badeværelset hjemme hos private kunder.

Undgå svamp og dårligt indeklima med en fugning af badeværelse

MK Fugeteknik tilbyder fugning af badeværelser og andre vådrum, som skal sikres mod fugt og vand i forbindelse med nybyggeri eller renovering. 

Vi hjælper med både udskiftning af fuger i badeværelser samt nye fuger på badeværelser og vådrum hos private og erhverv. Der findes ganske enkelt ikke en fugeopgave, som er for lille, omfattende, udfordrende eller simpel for os.

Badeværelser og toiletter er nogle af de rum i boligen og mange andre byggerier, hvor der dagligt er en høj koncentration af luftfugtighed og vand. Af den grund bør der også stilles høje krav til fugearbejdet.

Få et uforpligtende tilbud
Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 29 29 99 34 eller send en e-mail til [email protected]

I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud af MK Fugeteknik