Omfugning

Omfugning af alle boligens rum

Vi kan vedligeholde eller lave nye fuger i alle boligens rum, herunder køkken, bryggers, bad og eventuelle fuger i opholdsrum, hvis du fx har en flisebelagt stue eller andet. Derudover kan vi omfuge både vinduer og døre i hele boligen. Du kan altid få glæde af vores fugearbejde, for der findes ganske enkelt ikke en opgave, der er for omfattende, lille, udfordrende eller simpel for os.

Vi hjælper især mange kunder i Herning, Holstebro, Silkeborg og resten af Midtjylland, men uanset hvor i landet opgaven befinder sig, så vil vi forsøge at imødekomme dine ønsker. Hvis dine fuger smuldrer, krakelerer eller generelt begynder at se slidte ud, er der ingen tvivl om, at det er tid til omfugning, eller i det mindste en reparation af dine gamle fuger. Vi har flere års erfaring med omfugnings opgaver, og vi tilbyder gerne at give en faglig vurdering af dine fugers tilstand

Omfugning af murværk hos private og erhverv

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores fugearbejde, og derfor kan du også roligt sætte din lid til os. Vi tror ganske enkelt på, det er investeringen værd at prioritere en omfugning i de berørte rum – både som privat og erhverv. Selv den bedste fuge holder ikke evigt, og med årene vil mange opleve, at fugerne begynder at slå sprækker eller bliver slidt ned.

Hvis du oplever, at fuger i dine døre og vinduer eller badeværelses-/køkkenfliser begynder at smuldre eller sprække, er det ikke altid ensbetydende med, de kræver en omfugning – Det er dog en god idé at få en ekspert til at kigge på det. For mange års slid, fugt og kemikalier sætter sine spor i fugerne, uanset hvor godt man passer på dem.

Det er sjældent de indledende revner og huller, som har store konsekvenser, men derimod de langvarige. Faktisk er slidte fuger i visse situationer det samme som slet ikke at have en fuge, og i sådanne tilfælde er det vigtigt med en omfugning.

Når vores kunder henvender sig er det primært fra Herning, Holstebro, Silkeborg og resten af Midtjylland – bor du ikke i én af disse, så vil vi prøve at imødekommende dit ønske alligevel.

Få et uforpligtende tilbud
Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 29 29 99 34 eller send en e-mail til [email protected]

I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud af MK Fugeteknik